Kjøkken og kantine

Kjøkkenet leverer gode, næringsrike måltider til pasienter, pårørende, studenter og ansatte. Vi tilbyr en sunn meny, og strekker oss langt for å imøtekomme spesielle ønsker og behov.

Kontakt

Oppmøtested

Gå inn hovedinngangen ved sykehuset.

Følg skilting til SMU-bygget og ta heisen til 7.etasje.

Åpningstider i kantinen er hverdager fra 08:00-14:30

Telefon
55 97 93 75
08:00-14:30
E-post
Postadresse

Postboks 6165

5892 Bergen

Haraldsplass Diakonale Sykehus
Besøksadresse
Ulriksdal 8(Google maps)
5009 Bergen
Telefon
55978500
mandag - fredag 06:30-22:30
lørdag - søndag 07:00-22:00
Resepsjonen er åpen mellom 6.30 og 22.30 på hverdager, og mellom 7.00 og 22.00 på lørdag og søndag.
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.