Kjøkken og kantine

Kjøkkenet leverer gode, næringsrike måltider til pasienter, pårørende, studenter og ansatte. Vi tilbyr en sunn meny, og strekker oss langt for å imøtekomme spesielle ønsker og behov.

Kontakt

Oppmøtested

Gå inn hovedinngangen ved sykehuset.

Følg skilting til SMU-bygget og ta heisen til 7.etasje.

Åpningstider i kantinen er hverdager fra 08:00-14:30

Telefon
55 97 93 75
08:00-14:30
E-post
Postadresse

Postboks 6165

5892 Bergen

Haraldsplass Diakonale Sykehus

Besøksadresse
Ulriksdal 8(Google maps)
5009 Bergen
Telefon
55978500
mandag06:30-22:30
tirsdag06:30-22:30
onsdag06:30-22:30
torsdag06:30-22:30
fredag06:30-22:30
lørdag07:00-22:00
søndag07:00-22:00
Resepsjonen er åpen mellom 6.30 og 22.30 på hverdager, og mellom 7.00 og 22.00 på lørdag og søndag.