Behovsstyrt poliklinisk oppfølging

For noen pasientgrupper er det mulighet til å registrere informasjon om eget sykdomsforløp i en digital nettportal. Dette skal gjøre det enklere for deg å gi nødvendig informasjon til sykehuset, og helsepersonell kan planlegge behandlingen din på forhånd.

Du vil motta en SMS med innloggingslenke til sykehusets løsning for egenregistrering. Innlogging skjer ved hjelp av elektronisk ID, og all informasjon blir lagret på en sikker måte og lagt til i journalen din.

Løsningen er ikke for øyeblikkelig hjelp. I slike tilfeller må du kontakte legevakten eller ringe 113.

Slik er prosessen

Diagram

Du får tilbud om oppfølging ved hjelp av digital egenregistrering når du har ordinær time på poliklinikk eller ved annet opphold på sykehuset.

Det blir sendt en tekstmelding til deg når du skal svare på spørsmålene i egenregistreringen. Innloggingen kan skje fra mobiltelefon, nettbrett eller PC. Etter innlogging kommer du direkte til spørsmålene. Når du er ferdig, trykker du "lever" og du vil få tilbakemelding som viser resultatet. Når det er tid for ny egenregistrering får du nytt varsel på SMS.

Vi anbefaler deg å se filmen under før du gjennomfører egenregistreringen første gang. Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte din avdeling på sykehuset.

Når du har levert svarene dine, vil de bli vurdert av helsepersonell. Svarene dine gjør at helsepersonell kan tilpasse eventuell videre oppfølging på en god måte.

Ta kontakt med din avdeling dersom du ikke lenger ønsker å benytte deg av tilbudet om digital egenregistrering.

Sist oppdatert 17.04.2024