Nyheter

 • To heiser
  4. desember 2023
  Stenging av heis 11. og 12. desember

  11. og 12. desember skal heisene i hovedbygget på Haraldsplass vedlikeholdes. Heisene blir derfor stengt disse dagene. Trappene vil være tilgjengelig. Dersom du ikke kan bruke trapper, må du ta kontakt med resepsjonen ved hovedinngangen samme dag.

 • En smilende person
  30. november 2023
  – Geriatrien er i voldsom vekst

  I flere tiår har Anette Hylen Ranhoff vært en foregangsperson for eldremedisin både nasjonalt og internasjonalt. Særlig har hun påvirket geriatrimiljøet i Bergen og på Haraldsplass. Mandag ble hennes karriere hyllet.

 • Bettina Husebø, Ragnhild Skogseth og Hildegunn Frøningen Drug.
  27. november 2023
  – Det er en viktig anerkjennelse av det arbeidet som har blitt lagt ned

  Vi gratulerer Ragnhild Skogseth, Hildegunn Frønningen, Bettina Husebø og Kristoffer Haugarvoll med tildeling av forskningsmidler for 2024 fra Helse Vest. I år har 50 prosent av søknadene fra Haraldsplass blitt innvilget.

 • En gruppe mennesker iført hvite labfrakker og merker
  17. november 2023
  – Et paradigmeskifte for pasientsikkerheten og legenes arbeidshverdag

  Haraldsplass er fra fredag 17. november det første sykehuset i Norge der alle leger har mulighet til å oppdatere Pasientens legemiddelliste (PLL). – Vi er utrolig stolte over at vi endelig er i gang med hele sykehuset. Pasientens legemiddelliste er et paradigmeskifte for pasientsikkerheten og legenes arbeidshverdag, sier Petter Thornam, fagdirektør på Haraldsplass diakonale sykehus.

 • En gruppe kvinner iført hvite skjorter
  6. september 2023
  Ernæring - En stor utfordring i helsevesenet

  Mange sykdomstilstander er ofte årsak til, eller en konsekvens av, over-, feil- eller underernæring. I spesialisthelsetjenesten er forekomsten av underernæring blant pasienter høy. På Haraldsplass har vi to kliniske ernæringsfysiologer som...

 • Skikkelse
  21. august 2023
  Alrekdagene 2023

  Prioriteringer i helse og omsorg er hovedtema for årets Alrekdager. Torsdag diskuterer vi blant annet områder som står i fare for å bli prioritert bort når midlene blir færre, og hvordan sikre rett personell og kompetanse. Fredag har vi inv...

Sist oppdatert 09.06.2023