HELSENORGE

Jobb hos oss

Haraldsplass diakonale sykehus er en del av spesialisthelsetjenesten. Vi er et av de tre store private ideelle sykehusene i Norge og er lokalsykehus for 135.000 innbyggere i Bergen og Nordhordland. Vi har utvidet ansvar for geriatri, vi har regionfunksjon for lindrende behandling (Sunniva senter) i tillegg til en stor kirurgisk klinikk som tilbyr både planlagte operasjoner og øyeblikkelig hjelp. 

Vi er rundt 1.250 ansatte.

Når vi er på jakt etter nye kollegaer ser vi etter deg som er kompetent og engasjert, med respekt for menneskeverdet. Du må også kunne vise omsorg for hele mennesket.
Våre kjerneverdier er:
• Respektfull
• Kompetent
• Medmenneskelig
• Samhandlende

Ønsker du å arbeide hos oss? Søk på en av våre ledige stillinger i Webcruiter eller send CV og søknad til hds@haraldsplass.no​.

Se ledige stillinger på webcruiter.​

Velferdsgoder

Personalleilig​​​heter

Som ansatt ved Haraldsplass diakonale sykehus har du mulighet til å leie bolig på sykehusområdet. Vi har totalt 60 utleieenheter fordelt på hybler, 2 og 3 roms leiligheter. Boligene leies utelukkende til ansatte og studenter ved Haraldsplass.

Link til personalleilighet

Hytte på Ustao​​​set

Haraldsplass diakonale sykehus har en utleiehytte til bruk for personalet. Hytten ligger på Ustaoset og har plass til ti personer.

Søk om leie her (kun for ansatte)

For a​nsatte 

Trening for ansatt​​​e

De ansatte tilbys å delta i treningsgrupper for å forebygge muskel- og skjelettplager. Tilbudet er delvis finansiert av sykehuset.

Ansattrabat​​ter

Sykehusets ansatte har rabatter på ulike tjenester og varer, mer informasjon om dette på sykehusets intranettside. ​​​

Link til ansattside ​

Link til ansattesider


 
 Fant du det du lette etter?