Kirurgisk klinikk

Kirurgisk klinikk er inndelt i kirurgisk og ortopedisk avdeling - med tilhørende seksjoner. Vi utfører utredning og behandling av sykdommer og inngår i beredskapstjenesten på sykehuset. Klinikkens sengepost er lokalisert i 4. etasje i hovedbygget.

Kirurgisk klinikk ivaretar akutt- og planlagt kirurgi innen ortopedi, gastroenterologi, brokk, plastikkirurgi og urologi.

Ortopedisk avdeling har et stort volum på protesekirurgi i hofte- og kneledd, skulderledd samt proteserevisjoner og leddbevarende kirurgi.

Gastrokirurgisk seksjon har kikkhullskirurgi som satsningsområde, og har et effektivt behandlingsforløp for pasienter med tykktarmskreft. Seksjonen behandler også hemorroider og gallestein. 

Seksjon for brokkirurgi har høy kompetanse på alle typer brokk og bukveggsrekonstruksjoner, og utfører ca. 600 operasjoner per år.

Seksjon for plastikkirurgi opererer et stort volum av pasienter som har av overflødig hud etter massivt vekttap, brystreduksjoner, hudkreft, elektiv håndkirurgi og utfører andre rekonstruktive inngrep hos pasienter som av ulike årsaker trenger dekning av sår.

Urologisk seksjon utreder og behandler prostata- og blærelidelser samt urologisk kreft og fimose.

Kirurgisk klinikk har omfattende dagkirurgisk og poliklinisk virksomhet.

 

Kontakt

Telefonnummer

Telefonen er åpen mandag-fredag kl. 06.30-21.00 og lørdag-søndag kl. 07.00-21.00.

Postadresse

Haraldsplass Diakonale Sykehus AS
Postboks 6165
5892 Bergen

Helsenorge

Helsenorge.no
Logg inn på Helsenorge.no for å endre eller avbestille time.

Praktisk informasjon

Her finner du informasjon om telefontider, besøkstider, parkering, mattilbud, hvordan koble seg til internett og mer.
Praktisk informasjon
Flyfoto av en by